• Echipa Padriasi Sound are in componenta DJ cu experienta
  • Firma Padriasi Sound dispune de echipament de ultima generatie
  • Suntem o echipa flexibila, care se adapteaza oricarui gen de eveniment
  • Pentru noi evenimentul dumneavoastra este de o importanta majora
  • La cererea clientilor, echipa poate oferi consultanta, idei de momente speciale, sfaturi dar si organizarea completa prin colaborarile realizate de-a lungul timpului (foto-video, sali, amenajari sali, hostese, dansatori, fantana ciocolata, fructe, artificii)

POVESTEA PADRIASI SOUND

Padriasi Sound a aparut in anul 2005, totul a inceput dintr-o simpla joaca dintre doi prieteni care au copilarit impreuna de la varsta de 5 ani.

De pe cand eram colegi de scoala ne placea sa mergem la petreceri si sa distram lumea cu muzica si divertismentul nostru. Imi aduc aminte cu zambetul pe buze ca in vremea aceea aveam un casetofon stereo si clasicele casete, pe acesta il legam la un magnetofon care avea amplificare incorporata si la el conectam 2 boxe care aveau aproximativ 40W, legaturile si cablurile le faceam cum banuiam ca este bine, la vremea aceea nu aveam cunostinte tehnice despre cum se face si cum se foloseste un sistem cu amplificare.

In liceu hobby-ul nostru a devenit tot mai intens si am inceput sa lucram prin cluburi, acolo am inceput sa facem asa zisa experienta in domeniul muzicii si tot ceea ce este legat de petreceri si distractii.

Cu trecerea anilor am continuat sa facem acelasi lucru, sa ne distram prietenii si cunostintele la diferite evenimente. La insistentele lor am hotarat ca aceasta pasiune ar putea sa ne aduca un mic venit suplimentar. Am inceput sa achizitionam echipamente profesionale si sa mergem la evenimente private (nunta, botez). Incetul cu incetul am inceput sa avem tot mai multi clienti si asa ne-am hotarat sa ne dezvoltam si sa continuam acest hobby, care acum a devenit o meserie.

Chiar daca acum suntem o firma care face totul intr-un mod profesionist, placerea de a pune muzica si de a face lumea sa se simta bine nu a scazut deloc, ba din contra este si mai puternica, cand observam ca invitatii sunt bucurosi si danseaza. Ideea de la care am plecat este ca daca faci un lucru cu drag, sunt sanse foarte mari de succes.

Cam asta ar fi pe scurt povestea inceputurilor noastre, dar aceasta inca continua cu ajutorul clientilor nostri care ne fac sa punem in fiecare an noi pagini la “CARTEA DISTRACTIEI PADRIASI SOUND”. Niciodata nu ne-a placut sa ne laudam, desi dupa eveniment organizatorii evenimentelor, indiferent ca era vorba de mire – mireasa, administrator de firma, etc, ne rugau sa facem asta. Am fost, suntem si vom ramane modesti si lasam la latitudinea Dvs. etichetarea de “echipa de profesionisti”.